Unelmani yrityksestäni

Tiia Savelius, BIEstudion yrittäjä ja Pohjoisesta luonnosta -blogin kirjoittaja.
Tässä mie olen.

BIEstudio on ollut olemassa jo reilusti yli kaksi vuotta. Koko kaksi vuotta olen seilannut vähän vaikka minkälaisessa aallokossa yrittäessäni päättää, mitä yritykselläni oikeasti, todella haluan tehdä. Minulla on kestänyt hirvittävän pitkään saada päähäni sellainen mind set, jossa siirryn Freelanceröinnistä oikeasti yrittäjäksi, mietin yritykseni muotoa ja tehtävää, sekä omia unelmiani.

Yrityksen käynnistäminen samanaikaisesti palkkatyön (JA KORONAN) aikana on vähintäänkin haastavaa, mutta olen toki äärimmäisen kiitollinen siitä, että minulla on ollut myös se palkkatyö. Mie olen aina ollut hirvittävän kova tekemään töitä, ja epävarmuus, ”Leap of Faith” on hankala, varsinkin nykyisessä maailmantilassa. Tunnen kuitenkin viimein olevani oikealla tiellä: toukokuussa alan opettamaan REDU:n Kemijärven yksikössä Luonto- ja ympäristöalan perustutkintoa, ja samalla pystyn kehittämään omaa yritystoimintaani ihan uusiin sfääreihin. Pääsen tekemään työtä, joka antaa minulle enemmän kuin ottaa. Lähiaikoina tulen aloittamaan myös ensimmäisen verkkokurssini lanseerauksen.

Samalla suosittelen ihan jokaiselle yrittäjälle seuraava Podcastia: Letters from A Hopeful Creative by Sara Tasker and Jen Carrington. Olen itse saanut tuosta Podcastistä ihan hirveästi varmuutta, ideoita ja ajatuksia. Ja sellaisen tunteen, että on ihan ok rakentaa yritystä mielessään pitkään ja hartaasti, kokeilla, epäonnistua ja kokeilla taas. Seuraavalla kerralla aion kirjoittaa siitä, mikä on minun unelmani, unelmatyöpäiväni, unelmatoimistoni, unelmatyörytmini.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: