Info

Tiia Savelius, BIEstudion yrittäjä ja Pohjoisesta luonnosta-blogin kirjoittaja.

Heippa!

Mie olen Tiia Savelius, BIEstudion yrittäjä ja Pohjoisesta luonnosta-blogin kirjoittaja. Mie olen koulutukseltani luonnontuoteneuvoja, luonnontuotejalostaja, kerääjäkouluttaja, sekä ammatillinen opettaja.

Pohjoisesta luonnosta -blogi on olemassa, jotta voisin jakaa tietoa ja käyttövinkkejä luonnon raaka-aineista ja niiden käytöstä, ja auttaa näin ihmisiä pääsemään sisään luonnon raaka-aineiden maailmaan, sekä elämään omavaraisempaa elämää. Haluan myös olla läsnä ja auttamassa luontoalalla työllistymisestä haaveilevia henkilöitä, olipa kyse sitten keruutuotteiden poimimisesta tai luontoalan yrittäjyydestä.

Mie itte asun Kolarissa, Ylläksen lähellä, Teuravuoman ihastuttavalla suoalueella entisessä Metsähallituksen tutkimuslaitoksessa keskellä metsää. Järjestän kuitenkin koulutuksia tarvittaessa ympäri Suomea, ja tällä hetkellä koulutankin sivutoimisena tuntiopettajana sekä Redussa että ajoittain Lappiassa.

Teen vapaa-ajallani vapaaehtoistyötä eläinsuojeluyhdistykselle ja VAPEPA:lle, metsästän, ammun jousella, luen ja kirjoitan (myös kirja-arvosteluja). Järjestän ajoittain myös esimerkiksi luovan kirjoittamisen kursseja kansalaisopistolle.

%d bloggaajaa tykkää tästä: