Yksityishenkilöille

Kurssit

Sienikurssit

Äkäslompolossa, Ylläsjärvessä ja Kolarissa, aloitus heinäkuussa 2021. Kurssilla käydään läpi tunnistusta ja keräämistä, sekä jaetaan muutama resepti kokeiltavaksi. Voit alustavasti ilmoittaa kiinnostuksesi kursseille jo nyt. Ilmoittautuminen ei vielä sido sinua mihinkään. Yksi kurssikerta kestää yhden päivän, n.4 tuntia. Hinta 65€/hlö. Hinta sisältää opetuksen, opetusmateriaalin, välipalan ja kahvin. Tarkka päivämäärä ja kellonaika valitaan osallistujamäärän ja sään perusteella.

Toteutus seuraavina ajankohtina :

13.7.-17.7.

28.7.-1.8.

12.8.-15.8.

18.8. eteenpäin milloin vain.

Tulossa myös verkkokurssi.

Yrttikurssit

Äkäslompolossa, Ylläsjärvessä ja Kolarissa, aloitus kesäkuussa 2021. Kurssilla käydään läpi tunnistusta ja keräämistä, sekä jaetaan muutama resepti kokeiltavaksi Voit alustavasti ilmoittaa kiinnostuksesi kursseille jo nyt. Ilmoittautuminen ei vielä sido sinua mihinkään. Yksi kurssikerta kestää yhden päivän, n. 4 tuntia. Hinta 65€/hlö. Hinta sisältää opetuksen, opetusmateriaalin, välipalan ja kahvin. Tarkka päivämäärä ja kellonaika valitaan osallistujamäärän ja sään perusteella.

Toteutus seuraavina ajankohtina:

7.-9.6.

14.-16.6.

13.-16.7.

Tulossa myös verkkokurssi.

Luonnontuotteiden jalostus:

Käsityöt

Korut

Koriste-esineet

Luonnonkosmetiikka

Menossa tarjolle Kolarin kansalaisopistolle, muutoin kurssit järjestetään tilauksesta. Tulossa myös verkkokursseja aiheisiin liittyen.

Webinaarit

Järjestetään toistaiseksi Clubhouse-alustalla. Ajankohdista ilmoitetaan sähköpostilistalla sekä @pohjoisestaluonnosta somessa.

Liittymällä sähköpostilistalle saat ensimmäisenä tiedon järjestettävistä koulutuksista niin paikkasidonnaisesti, kuin etänäkin.

Tallentaa…
Sinut on lisättty onnistuneesti listalle.

%d bloggaajaa tykkää tästä: